zaal-foto-3

Volwassenen educatie

Talenschool

Het talencentrum is een weekendschool voor de Nederlandse, Engelse, Spaanse, Franse, Duitse.

De nadruk ligt op de communicatie in het dagelijks leven en op het werk. De school bereidt de cursisten voor op de staatsexamens NT2. De nadruk ligt op de spreekvaardigheid en de uitspraak.

VCA opleiding

Op zaterdagen wordt door doc. Marzena Domanska VCA opleiding gegeven. Het betreft een veilig werken opleiding. De offerte is gericht op organisaties en bedrijven die het veilig en gezond werken voor hun medewerkers willen realiseren. De cursussen worden gegeven in het Nederlands, Engels, Duits, Pools, Slovaaks, Tsjechisch en Grieks.

Dansschool

Op vrijdagen is binnen het PCSK een dansschool. Met als doel diverse soorten stijldans te leren als vorm van een vrijetijdsbesteding en ook als zorg voor een gezond gewicht (afvallen). De dansschol is gericht op personen die hun eerste stappen op de dansvloer willen zetten.

School voor een Gezonde Levensstijl

Elke laatste zaterdag van de maand wordt er door gediplomeerde therapeute Ewa Stasikowska een training gegeven in een gezond levensstijl. Dit op basis van de ayurveda leer, coaching, consultaties en advies.